Uw BBI-aangesloten partner voor bouwkeuringen uit Zwijndrecht

BouwCheck is het bouwkundig adviesbureau uit Zwijndrecht dat al uw bouwtechnische keuringen adequaat uitvoert en rapporteert in heldere taal. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie BBI en hanteren de hoogste kwaliteitsnormen bij al onze keuringen.

BouwCheck is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie BBI (Brancheorganisatie Bouwkundige Inspectiebureaus). Onze keuringen worden verricht conform de richtlijnen die de BBI hiervoor heeft opgesteld.

De BBI stelt zich ten doel de keuringen op een hoogwaardiger peil te brengen en een keuringsnorm te ontwikkelen die door de overheid wordt goedgekeurd en vastgelegd.

Via de Nen te Delft/Utrecht is door de BBI nu de NTA-8060 ontwikkeld, welke voor aankoop- en verkoopkeuringen moet worden gebruikt. Deze norm is alleen bestemd voor de bouwkundigen en hierin is minutieus beschreven welke reparaties bij welke schades moeten gebeuren en welke schadebedragen in de keuringen moeten worden opgenomen.

In de NTA-8060 (NeN) heeft ons bedrijf deel genomen bij het maken van de NTA-8060.

De NTA-8060 wordt thans door een Nen-commissie omgebouwd naar een werkbare Nen-8060. Het is uiteindelijk de bedoeling dat alle keuringsbedrijven deze norm gaan gebruiken, maar het zal vermoedelijk nog enkele jaren duren voordat er sprake is van een landelijke standaard.

NeN logo

De leden van de BBI moeten aan strenge toelatingseisen voldoen. Alle leden hebben besloten zich te certificeren om zodoende een nog beter product in de markt te zetten.

telefoonNeem contact op voor een adequate bouwkeuring in heldere taal

06-55957098

BouwCheck Bouwkundig Adviesbureau BV

Land van Waas 10
3332 GE   Zwijndrecht
tel: 06-55957098
e-mail: info@bouwcheck.nl

Bouwcheck-logo
KvKnr: 57612803
BTW-nr: NL8526.57.870.B01
Algemene voorwaarden
Privacybeleid